Reunió de la Junta de l’AMPA de febrer de 2019

A la darrera reunió mensual de la Junta de l’AMPA vam decidir publicar els acords a què arribem i les iniciatives sorgides per tal de mantenir informada a la comunitat escolar de la nostra activitat i poder recollir suggeriments i propostes sobre els temes tractats.

Aquest seria el resum:

 • El pròxim any tindrà lloc el 50è aniversari de l’escola Font-Rúbia. L’escola ens proposa formar part d’una comissió per portar a terme els diferents actes de celebració i allà hi serem.
 • L’escola proposa uns canvis en el desenvolupament de la celebració de les Llúcies i els Nicolaus. La Junta proposa prendre una decisió a l’assemblea general d’inici del curs 2019-2020 amb noves propostes i alternatives.
 • L’escola ens comenta que a partir de l’any vinent no es farà una festa de la Marató de TV3 com fins ara. Possiblement es canviarà per una altra celebració que encara no està concretada. S’ofereix la possibilitat de posar l’urna per a la recaptació de la Marató aprofitant algun altre esdeveniment. L’AMPA seguirà posant les urnes i guardioles de recaptació de diners i ens plantegem comentar a l’ajuntament la possibilitat d’organitzar algun acte.
 • Vam recaptar 240 euros a la Xocolatada Solidària.
 • A petició de l’AMPA, la gestió de llibres i material escolar ho gestionarà l’escola a partir del curs vinent.
 • Hem començat a fer-nos càrrec d’allò que la Llei de Protecció de Dades ens obliga com a associació. Necessitem que les famílies associades a l’AMPA signeu un document que us farem arribar.
 • Els membres de la Junta de l’AMPA també firmem la Clàusula d’informació sobre Protecció de Dades que ens correspon.
 • La Junta de l’AMPA ha fet seguiment de les diferents incidències que han tingut lloc amb les activitats extraescolars per tal de solucionar les queixes. Estem en contacte amb l’empresa i les famílies per a evitar possibles problemes.

 

 • Com cada any necessitem incorporar nous membres a la Junta de l’AMPA per substituir les diferents baixes. És per això que us convidem a formar part de la Junta a través d’alguna de les seves comissions com menjador, tresoreria o festes i celebracions. Durant la resta del curs us ho anirem recordant!

 

Agrairem qualsevol comentari, proposta o suggeriment que ens feu arribar per tal de localitzar possibles millores o problemes i poder ajudar a fer que l’escola sigui un lloc millor.

ampafontrubia@gmail.com

2 Comentaris a to “Reunió de la Junta de l’AMPA de febrer de 2019”

 1. Maria Antonia Bertran Simon

  Hola,
  sóc la mare de dos nens que van a la llar Els Pinells.
  Voldria saber si ja no es farà/posarà a la web de l’escola el menú de sopars que fins ara hi havia, ja que anava molt bé per seguir-ho junt amb el dinar que els donen a la llar (igual que al col.legi).

  Gràcies per endavant per la resposta.

  Respon
 2. AMPA Font-rúbia

  Els suggeriments de sopars es va començar a fer l’any passat perquè es va contractar una dietista amb la que estreballaven els menús. Aquest any només ho fan mares de la Junta de l’AMPA i, en concret, aquest mes ha sigut molt just poder elaborar-ho i es va decidir no posar-lo per falta de temps.

  Respon

Respon