Les plantes

Hola a tothom!!

 

La classe de Segon hem estudiat les plantes i volem contar-vos el que hem estat fent les últimes setmanes a Projecte.

 

Per començar a treballar vam portar a classe plantes i diversos tipus de fulles per poder olorar-les i observar-les. Ens va agradar mostrar el que, cada vegada que volíem, portàvem. Vam olorar roses, la farigola, la salvia, gessamí, romaní, sajolida…i vam posar a assecar algunes d’elles.

 

També hem treballat en grups base i d’expert les diferents part de la planta: arrel, tija i fulles. Ens ha agradat  buscar la informació a Internet, treballar amb els miniportàtils i poder explicar als altres companys de grup el que sabem. Entre tots hem après diverses coses i algun que altre nom estrany per a nosaltres com “clorofil·la” i “pecíol”.

 

A més, hem jugat a jocs sobre les parts de la planta i la flor i, per últim, hem llegit uns llibrets interessants sobre aquests aspectes en grup.

 

AH! Se’ns oblidava…el que més ens ha agradat fer ha estat anar a la Sitjota a observar les flors i buscar diferents tipus de fulles. Hem trobat algunes: en forma d’agulla com les del pi, en forma de cor, forma serrada i allargada.

 

Us deixem algunes fotos!!!

Grâcies per seguir el nostre aprenentatge!

Respon