Ser una pinya

“SER UNA PINYA” i caracteritzar-se per ser bons companys, posseir qualitats com el respecte, la generositat, l’amabilitat, l’empatia…també és qüestió de treball, de reflexió, d’observació, de vivències… El dia a dia, la posada en pràctica i la sensibilitat són molt importants per tal d’arribar a ser la persona que volem ser.

La classe de segon realitzem activitats que ens agraden molt, ens diverteixen i a la vegada treballem aquests aspectes. Ja intentem ser bons companys (unes vegades ho aconseguim més que altres) però considerem que és una bona forma per avançar com a grup i com a persones.

Ens agrada molt compartir amb vosaltres i per això comencem aquest trimestre deixant-vos unes fotografies d’algunes de les activitats fetes al llarg del trimestre passat que ens han deixat algun que altre moment d’emoció. Fins i tot, un dia ens va vindre a visitar la Mercè per fer-nos un Taller d’Educació Emocional.

Us deixem a més, un vídeo curtet però bonic que ens va fer reflexionar per si us ve de gust veure’l: https://youtu.be/ZQGuVKHtrxc

 

Comencem amb força aquest trimestre!!

 

Gràcies a tu.

Per interessar-te per allò que fem a l’escola.

Per cada entrada llegida.

Per cada somriure.

Per la teva il·lusió.

Respon