Amors Quotidians

Ahir els de 5è i 6è, en contes de fer ambients matemàtics vam fer un taller sobre com ha de ser l’amor. Primer vam dir les paraules que definien la paraula “amor”, a continuació vam dir els estereotips de les dones i dels homes per exemple: els homes haurien de ser guapos i forts i les dones guapes i primes. També vam veure dos vídeos, el primer tractava de que un noi estava molt enamorat d’una noia i el noi li va demanar sortir i la noia li va dir que si. Al segon vídeo ja portaven temps sortint i la noia no podia mirar al seu amic perquè el seu nòvio ho deia, però la noia no feia cas perquè ella podia mirar a qui volgués. La noia és va enfadar i van deixar la relació.

També vam parlar sobre el masclisme i vam veure un vídeo sobre com sonen algunes cançons sense musica, és a dir, només amb la lletra. Mireu-lo en aquest enllaç.

 

Per últim vam posar dues cadires de esquena i es van sentar una nena de 6è i un nen de 5è. Representava que el nen li demanava anar a un partit de hoquei a la nena parlant per telèfon i la nena li posava difícil per poder quedar però al final accepta. Després de mig any van discutir i es van separar per sempre.

Després es van sentar una nena de 6è i una nena de 5è i era que la nena li deia que havia anat de vacances i no l’havia trucat a la seva parella perquè on va anar deia que no hi havia endolls. Però al final van quedar a un lloc per parlar i la relació va acabar bé.

En conclusió, l’amor ha de ser sa, bo i t’ha de fer feliç.

 

 Ainhoa i Emma

Respon