Ambient de música

Hola a tothom!!

Com bé sabeu, els nens i nenes d’infantil els dimecres a la tarda fem ambients. La setmana passada vam fer AMBIENT DE MÚSICA i ens ho vam passar de meravella! Per això us volem parlar una miqueta sobre el que vam estar fent.

El dimecres, 21 de Novembre, vam realitzar diferents activitats de forma autònoma, encara que alguna explicació per part de la mestra ens va anar molt bé per saber millor el que havíem de fer. Vam fer: experimentació i improvisació amb instruments de percussió, búsqueda de parelles sonores i, també, classificació d’objectes i instruments.

Voleu saber en què consistia cadascuna?  Tot i que ens van agradar les tres, ara us explicarem les dues que més van triomfar entre nosaltres.

Búsqueda de parelles sonores: la mestra ens havia amagat per la classe els pots sonors i una vegada els vam trobar tots…els vam aparellar segons el seu so. La tercera vegada que vam jugar ja ens era molt més fàcil! Ens va encantar i, a més a més, ho vam aconseguir!!

Classificació d’objectes i instruments: de dins d’una caixa gran plena de periòdic vam traure tots els instruments i objectes un a un que ens anàvem trobant. A la vegada els anàvem classificant a altres dues caixes: la caixa del so i la caixa del silenci. No us podeu imaginar tot el que vam trobar!!! Des d’un pinzell o pinta per al cabell fins a una flauta de Pan o uns cascavells.

Aquí us deixem algunes fotos!!

Gràcies per llegir-nos!

Respon