Pa

La Susanna ens va posar una comprensió lectora del pa, ens va dir que haviem de fer la recepta a casa i l’haviem de portar el dilluns per  menjar-nos-la.

Ara us donarem la recepta.

INGREDIENT:

  • 450g de farina
  • 1 sobre de llevat
  • Una culleradeta de sal
  • 3 cullerades soperes d’oli
  • 300ml de llet
  • Mantega

 

MATERIAL

  • Recipient fondo
  • Culleradeta (cafè)
  • Cullerada sopera
  • Gerro de mesura
  • Batedora
  • Safata
  • Pinzells cuina

PASSOS A SEGUIR

 

  1. Posem 450g de farina amb llevat per a pastissos en un recipient fondo.

Hi afegim una culleradeta plena de sal i ho barregem bé tot plegat.

 

  1. Posem 3 cullerades soperes d’oli vegetal en un gerro de mesura, hi afegim 300ml de llet i ho remenem tot amb la batedora.
  2. Aboquem aquesta barreja al recipient que conte la farina, el llevat i la sal, i ho remenem suaument.
  3. Un cop feta la massa, la col.loquem sobre una superficie amb farina i la pastem amb la punta dels ditsfins que forme una bola.
  4. Finalment, pintem la superficie amb let i la deixem coure al forn calent durant vint o vint-i-cinc minuts, fins quem el pa hagi pujat i estigui daurat.
  5. Ja el teniu a punt per menjar!Bon profit!

 

MIREIA.

4 comentaris a “Pa”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.