La Susanna ens va posar una comprensió lectora del pa, ens va dir que haviem de fer la recepta a casa i l’haviem de portar el dilluns per menjar-nos-la.
Ara us donarem la recepta.
INGREDIENT:
- 450g de farina
- 1 sobre de llevat
- Una culleradeta de sal
- 3 cullerades soperes d’oli
- 300ml de llet
- Mantega
MATERIAL
- Recipient fondo
- Culleradeta (cafè)
- Cullerada sopera
- Gerro de mesura
- Batedora
- Safata
- Pinzells cuina
PASSOS A SEGUIR
- Posem 450g de farina amb llevat per a pastissos en un recipient fondo.
Hi afegim una culleradeta plena de sal i ho barregem bé tot plegat.
- Posem 3 cullerades soperes d’oli vegetal en un gerro de mesura, hi afegim 300ml de llet i ho remenem tot amb la batedora.
- Aboquem aquesta barreja al recipient que conte la farina, el llevat i la sal, i ho remenem suaument.
- Un cop feta la massa, la col.loquem sobre una superficie amb farina i la pastem amb la punta dels ditsfins que forme una bola.
- Finalment, pintem la superficie amb let i la deixem coure al forn calent durant vint o vint-i-cinc minuts, fins quem el pa hagi pujat i estigui daurat.
- Ja el teniu a punt per menjar!Bon profit!
MIREIA.
Tots els pans eren molt bons!!!
Ens ho vam passar molt be i els pans eren molt bons☻
Em va agradar molt fer el pa i probar-los a la classe, estaven BONÍSSIMS!:) :d 😀
Super experiencia! molt bon pa y tots molt orgullosos