Butlletí més d’abril

Benvolgudes famílies,

Iniciem el tercer trimestre del curs i seguim confinats sense una data clara per poder retrobar-nos a les aules. Per aquest motiu, seguim adaptant-nos a les noves indicacions que rebem per part del Departament i a la realitat que vivim. Tenim diversos aspectes a comentar-vos.

 

ELS INFORMES DEL 2N TRIMESTRE

Els informes del segon trimestre dels alumnes de Primària volíem lliurar-vos-els a mà, físicament, tal i com és el procediment habitual del Centre, però els adaptarem perquè els tutors us els puguin fer arribar mitjançant el correu electrònic. Comptem que a partir del 17 d’abril tots els anireu rebent.

El període que avalua aquests informes és el comprès entre el 8 de gener i el 12 de març.

 

EL 3R TRIMESTRE

El tercer trimestre s’inicia el dimarts 14 d’abril en situació de confinament però, aquest nou període, seguint les indicacions del Departament d’Educació, que és AVALUABLE.

Els mestres seguirem proposant diferents tipus de tasques. Aquestes continuaran sent obertes i flexibles, però ara caldrà que hi hagi un retorn per part de tots els alumnes. Per tant, necessitarem el compromís dels alumnes i les famílies perquè es lliurin les activitats en les dates que se’ls demani. Oferirem diverses vies per fer el retorn, així cadascú podrà utilitzar la que li sigui més accessible i còmoda.

Pels alumnes de primària, a partir de la propera setmana, per poder facilitar que tothom tingui clar les tasques a realitzar, el diumenge, el tutor us farà arribar un “Calendari de tasques” com el de sota, omplert amb tota la informació necessària. En el mateix quadre també hi haurà marcada la manera que, durant la setmana, el tutor es posarà en contacte amb els alumnes per poder fer un bon acompanyament. En cas que alguna família o alumne necessiti més contacte amb algun dels mestres no dubteu a utilitzar els correus que us vam fer arribar el darrer butlletí.

 

Calendari de tasques

A infantil es continuaran fent propostes diàriament per mantenir el contacte i l’acompanyament; les feines les podran anar fent i lliurant durant tota la setmana.

LES QUOTES DEL 3R TRIMESTRE

L’escola no emetrà cap rebut amb la quota del tercer trimestre fins que no puguem tornar a l’escola. En el moment de reprendre el curs presencialment es calcularà la part que correspongui tenint en compte totes les variables (si es poden dur a terme les sortides o no…) i aleshores s’informarà de l’import a pagar.

 

LES SORTIDES

Les sortides previstes pel mes d’abril ja han estat totes cancel·lades, també l’activitat de colònies de Cicle Inicial prevista pels dies 6 i 7 de maig. Les sortides programades per més endavant, de moment, les mantenim. En funció de com evolucioni la situació actual ja es farà el que es consideri més adequat.

 

LA ROBÒTICA

L’activitat de Robòtica que es duu a terme a Cicle Mitjà i Superior ens trobem amb diverses realitats. Dels 4 grups d’alumnes que duen a terme l’activitat:

  • els alumnes de cinquè i un grup format per part de nens de 3r i de 4t van finalitzar totes les sessions previstes,
  • el grup de sisè li mancava una única sessió
  • hi ha un grup de 3r i 4t que només havia pogut realitzar una sessió i per tant els hi mancaven 9 sessions.

En funció de quan es reprengui el curs es buscarà una solució amb les empreses implicades. En el cas que no es pugui desenvolupar l’activitat amb els alumnes de tercer i quart, que no l’han pogut fer, es retornarà l’import a les famílies implicades.

 

ACROSPORT

Com ja sabeu, volem crear el cartell de “ESCOLA FONT-RUBIA” amb el cos dels alumnes i exalumnes de l’escola però encara ens falten les lletres L, A,  R,  B.

Animeu-vos a construir les lletres i envieu-les a etorrens@xtec.cat

CONCURS DE LA PORTADA DE L’AGENDA 20-21

 

Volem agrair i felicitar a tots i totes els/les que vau participar en el concurs de la portada de l’agenda del proper curs. Totes les propostes han estat molt ben elaborades i el jurat ho tindrà molt complicat.

 

SANT JORDI 2.0

Recordeu que encara teniu temps de participar en el Sant Jordi 2.0!!!!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.