Butlletí de febrer de 2020

INFORMACIONS GENERALS

PAGAMENT 2a QUOTA

Us recordem que aquest mes de febrer es farà el cobrament de la 2ª quota trimestral de 40€ en concepte de material i sortides. La data prevista serà el 14 de febrer.

ACTIVITAT DE LECTURA BAYARD

El dia 3 de febrer la revista Bayard ve a l’escola a fer una activitat de lectura amb tots els alumnes del centre.

Per aquest motiu, tots/es els alumnes podran emportar-se a casa, com a préstec, un exemplar de la revista que treballaran a l’aula per a acabar de llegir-lo i per a què vosaltres també pugueu veure’l. La devolució es realitzarà en un termini màxim de dos dies.

Si estiguéssiu interessats en subscriure els/les vostres fills/es a la revista, opció completament voluntària, podreu entregar a l’escola la inscripció adjunta a la revista emplenada i signada.

XERRADA “ VIDA I REALITAT ALS CAMPAMENTS SAHRAUÍS

En relació a la Setmana de la Pau, el dijous 6 de febrer es farà una xerrada als alumnes de Cicle Mitjà i Cicle Superior, sobre els refugiats sahrauís, per conèixer i prendre consciència de la realitat que viuen.

A l’escola es farà una recollida de productes solidaris pel poble sahrauí. Les famílies podran col·laborar aportant aliments (principalment sucre, arròs, conserves de tonyina i oli), medicaments i material escolar a l’escola durant la setmana del 10 al 14 de febrer.

DEL PATGE DEL CARNESTOLTES

El dijous 13 de febrer vindrà el Patge de Sa Majestat Carnestoltes a anunciar-nos les consignes que durant la següent setmana haurem de complir.

Esteu atents i atentes perquè aquest dia us farem arribar els seus manaments!!!

AL 2020… PER CARNAVAL TOT S’HI VAL!!!

El divendres 21 de febrer celebrem la festa de CARNAVAL!!!

A les 15h farem una petita Rua al voltant de l’escola (sortirem per la porta d’infantil i entrarem per la rampa, darrera de la pista), per lluir les diferents disfresses i/o motius que els nens i nenes hauran elaborat a l’escola.

A les 15’20h, a la pista poliesportiva, els alumnes ens faran gaudir amb les danses tradicionals preparades des d’Educació Física.

Finalment, es farà un berenar popular, gestionat per l’AMPA, amb els pastissos que aportin les diferents famílies.

Així, reserveu-vos el dia perquè totes les famílies i amistats hi esteu convidades!!! Aquest any us convidem a participar venint disfressats o amb algun complement o detall carnavalesc i ens acompanyeu amb ritme en la nostra Rua.

Aprofitem per recordar-vos que el dissabte 14 de MARÇ se celebrarà el Carnaval Infantil al Centre Recreatiu “La Cooperativa” a la tarda.

24 DE FEBRER… FESTA!!

Us recordem que el dia 24 de febrer és un dels dies de festa de lliure disposició de l’escola. Així, aquesta romandrà tancada.

DONACIÓ DE PATINS

Si teniu patins per casa i ja no els feu servir o us han quedat petits, els podeu portar a l’escola. A la classe d’Educació Física es fan servir i sempre ens va bé tenir-ne.

COMISSIÓ DEL 50 ANIVERSARI

Per poder captar l’essència de l’escola, necessitem que penseu paraules que, per vosaltres, defineixin la nostra escola. Aquestes les podeu anar escrivint a la pissarra (paret negra) del pati d’infantil.

UN REGAL PER TOTS I TOTES!

Enguany l’Anna, la cuinera, l’últim dia del primer trimestre, va fer un obsequi per tots els/les alumnes de l’escola. Els hi va regalar diferents jocs amb els que jugaran als racons i als ambients matemàtics.

Gràcies Anna!!!

CiCLE iNFANTiL

SORTIDA AL mNACTEC

El dimecres 19 de febrer els nens i nenes d’infantil aniran al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa a experimentar a l’espai “Explora 0-6”. Jugaran amb diversos materials i aparells relacionats amb els àmbits científic i tècnic.

Cal portar la samarreta de l’AMPA i una motxilla amb:

  • El dinar (recordeu: entrepà o carmanyola amb el menjar, aigua i una peça de fruita pelada o fàcil de pelar).

  • Els alumnes de P3 han de portar roba de recanvi en una bossa de plàstic.

No cal portar esmorzar. Les mestres portarem galetes de la classe.

CiCLE Inicial

TALLERS DE PLÀSTICA

Per fer unes manualitats relacionades amb la disfressa, us demanem que els infants portin:

  • capsetes de formatgets,

  • rotlles de paper del wàter.

ciCLE MiTJà

TALLER DE LA MANCOMUNITAT

Els dies 6 i 27 de febrer al matí els alumnes de 3r i 4t a l’escola faran l’activitat: “Entra al cicle… Un cicle viu!” de la Mancomunitat.

CONEIXEM EL MUNICIPI DE GUARDIOLA I EL SEU AJUNTAMENT

El dilluns 10 de febrer, les nenes i els nens de 3r i 4t de primària faran una sortida de tot el dia per Guardiola, per conèixer el Municipi i el funcionament de l’Ajuntament.

Caldrà que portin una carpeta, l’esmorzar, aigua i el dinar en una motxilla còmoda de portar.

CiCLE MITJà I SUPERiOR

ANEM AL TEATRE

El dia 12 de febrer, al matí, els alumnes de 4t, 5è i 6è aniran a Cal Bolet de Vilafranca a veure l’obra de teatre en anglès: Treasure Island.

ciCLE superior

VACUNACIÓ DE LES NENES I NENS DE 6è

Les infermeres de l’equip d’Atenció Pediàtrica de l’Alt Penedès vindran a l’escola a dur a terme la segona i tercera activitat de vacunació els dies:

 

2a vacunació:

11 de febrer

11:00 hores

3a vacunació:

26 de maig

11:00 hores

 

Us recordem que aquests dies els nens/es han de venir amb el llibre de salut (carnet de vacunes).

ampa

RECOLLIDA MATINAL DE CARMANYOLES

Per tal de respondre a les diferents inquietuds i necessitats respecte la recepció de carmanyoles al matí, la Junta de l’AMPA ha comprat una segona nevera i fa la següent proposta de funcionament per a una millor organització que començarà el dilluns 3 de febrer i esdevindrà definitiva després d’un període de prova:

1. Recordem que totes les carmanyoles, així com les postres, han d’anar correctament etiquetades amb el nom de l’infant.

2. Hi haurà una nevera per a cada torn clarament identificada. PRIMER TORN (P3, P4, P5, 1er i 2on) i SEGON TORN (3er, 4rt, 5è i 6è).

3. Si en el moment de portar la carmanyola a la cuina la treballadora ja no hi és, perquè ha acabat la seva jornada laboral (9h), podeu dipositar les carmanyoles a la nevera corresponent.

Gràcies per la col·laboració i la comprensió.

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

El divendres 14 de febrer, a les 16’30h, al pati d’infantil, es farà la Xocolatada Solidària pel càncer infantil. Per més informació podeu consultar la pàgina www.xocolatasolidaria.org. A més a més, aquest any tindrem una paradeta de braçalets Candela, per a qui vulgui col·laborar.

TALLER DE MAQUILLATGE

Dijous 20 de febrer, al menjador, es farà un taller de maquillatge.

PER CARNAVAL PARTICIPA AMB UN PASTÍS

Des de l’AMPA s’anima a totes les famílies a col·laborar aportant un pastís pel berenar popular que tindrà lloc, el dia de Carnaval, un cop acabada la festa.

També es demana que aquest berenar sigui apte pels infants que tenen intoleràncies a l’ou i als fruits secs.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada