Sortida dels transports!

El dimecres 27 de març les classes de 3r i 4t vam fer la sortida dels transports.  A aquesta sortida li diem així perquè ens serveis per conèixer  i  veure en la realitat alguns dels transports que fem servir les persones.

Vam sortir de l’escola amb l’autobús cap a l’estació de trens de Vilafranca. Allà ens vam fixar en  els diferents rètols informatius per saber buscar quin tren havíem d’agafar, a quina hora sortia , a quina hora arribava al seu destí  i quina era la via a on havíem d’anar. També vam veure les diferents maneres de poder comprar els bitllets: a la guixeta de l’estació, a la màquina expenedora, per internet…així com la varietat de bitllets que hi ha depenent de la quantitat de viatges que s’hagin de fer, del preu, etc.

Quan vam pujar al tren estàvem súper emocionats doncs per a molts era la primera vegada que anàvem en tren. Dins els vagons vam veure que hi havia molta gent, això vol dir que és un transport molt utilitzat.

Quan vam arribar a l’estació de Sants ens vam adonar que era molt gran i que des d’allà es poden agafar molts trens per anar per  Catalunya, Espanya i molts altres països.  A Sants vam veure altres transports públics com els busos urbans, els taxis, les bicicletes de lloguer (bicing) i el metro!!!  Per anar al metro ens vam anar fixant molt en les indicacions que hi havia a les parets i que ens informaven del número de la línia, el color i la direcció que ens tocava agafar per arribar a la parada de Drassanes. El metro també anava a “tope” de gent! I cada vegada que s’obrien i tancaven les portes se sentia un xiulet fort. Tots rèiem i ens miràvem amb cara de sorpresa de tan ràpid que anàvem i de com es movien els vagons.

Des de  Drassanes vam anar cap a “les Golondrines “ del port de Barcelona. Ens va encantar anar en aquest vaixell. Vam poder fer un tomb per mar al voltant del port i veure altres vaixells com els de fer creuers i els de mercaderies. També vam veure el telefèric i un helicòpter.

Després encara vam poder anar caminant per la Rambla de Barcelona fins arribar a l’estació de tren de Plaça Catalunya.

Ha estat una sortida molt aprofitada, vam poder anar en transport públic per carretera, per les vies i per mar. Vam adonar-nos que cada dia hi ha molta gent que es mou d’un lloc a l’altre i que és molt important tenir transports públics que portin molta gent alhora per no omplir  les carreteres i els carrers de les ciutats de cotxes que fan moltes cues i embussos i també per contaminar menys.

Ara podeu mirar les fotos que ens vam fer i ens agradaria que ens escrivíssiu algun comentari.

Gràcies!!!

1 comentari a “Sortida dels transports!”

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada