Sortida Relleu

Per ajudar-nos a completar i a veure a la realitat el tema del relleu de Catalunya els alumnes de Cicle Mitjà el passat dilluns 6 de març vam fer una excursió.

A primera hora del matí vam enfilar cap al Pic de l’Àliga, a la serralada Litoral i des d’allà vam poder veure el litoral del Garraf, la plana del Penedès i la serralada Pre-litoral. Com que la visibilitat del dia no era  massa bona arribàvem a veure les muntanyes de Montserrat però no el Pirineu que a nosaltres ens hagués agradat!

Després de fer l’observació i la feina que teníem prevista vam tornar a agafar l’autocar i aquest cop ens vam dirigir cap al Santuari de Foix a la serralada Pre-litoral.  Un cop vam arribar vam dinar i vam jugar i gaudir una mica de l’indret. Després vam tornar observar el paisatge  des del mirador i vam adonar-nos que veiem la plana del Penedès des de l’altre costat! I que aquesta vegada no podíem veure el  mar perquè les muntanyes del Litoral, on havíem estat el matí, tot i ser més baixes ens ho tapaven!

Va ser un dia molt complet, ens va agradar molt poder jugar a la natura i poder veure algunes de les coses que estem treballant a l’aula.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.