Colònies al Camp d’Aprenentatge del Bages.

Vam anar de colònies a Manresa, només arribar vam deixar les maletes i vam anar a fer activitats.

El primer dia vam anar a l’abocador, vam esmorzar, vam començar a fer les activitats i a la tarda vam anar al laboratori a fer tres experiments:

Primer vam fer slime i després vam experimentar les propietats del plàstic i els metalls.

El segon dia vam anar a fer un recorregut per la sèquia, a la tarda vam fer sabó.

El tercer dia vam anar a la mina de sal de Cardona, ens vam posar cascs abans de entrar per seguretat i vam provar tres tipus de sal: la silvina, la carnal·lita i la halita.

Ens ho vam passar molt bé!

Mireia i Alfou de 6è

 

Aquestes colònies hem anat a Manresa. Quan vam arribar vam anar a fer unes activitats a l’abocador de Manresa vam esmorzar, fer uns tallers i  al final vam anar al abocador. A la tarda vam anar a la casa de La Culla , i allà vam fer “slime” i ens van ensenyar diferents tipus de metalls, les seves reaccions. A la tarda vespre vam anar a l’alberg a sopar i dormir. Al següent dia vam anar a les muntanyes de sal artificials, i vam analitzar aigua de rius per veure quanta sal tenia. I  a la tarda vam fer proves amb diferents tipus de plàstics, al final ens van ensenyar la casa i moltes històries. Vam anar a l’alberg ens vam dutxar, vam anar a sopar i a fer el joc de nit i… a dormir. Al tercer dia vam anar a les muntanyes de sal de Cardona i al castell, vam anar a la torre de la minyona i ens van explicar la seva història abans d’ anar a dinar li vam fer un regal a l’Anna la mestra de 3r.Ens ho vam passar molt bé… GRÀCIES!

Foix i Judit de 5è

 

Aquí teniu unes fotografies.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.