Visitem el CRARC

Hola a tothom!

 

Aquest passat 13 de febrer, els nens de primer i de segon vam anar a passar el dia a Masquefa. Allí vam visitar el Centre de Recuperació d`Amfibis i Rèptils de Catalunya (CRARC). Ens ho vam passar genial i ens va encantar tant la visita al centre com les estones al parc per dinar i esmorzar.

Al CRARC vam veure molts animals i vam poder tocar alguns d’ells. No, el cocodril no ens van deixar!!! Però sí que vam poder tocar tortugues petites i d’altres més grans, una salamandra americana, una serp i un llangardaix barbut d’Austràlia. A banda, vam veure cocodrils del riu Nil, pitons albines de la Índia, tortugues gegants africanes, tortugues d’aigua…

Sabíeu que les persones podem apadrinar animals que estan a eixe centre? Per exemple, les tortugues portaven nombres pintats en groc a la closca. Així les persones que les apadrinen poden saber quines són les seves. Ens va parèixer curiós!

Sabíeu que les serps i les tortugues conviuen juntes? Les serps saben que si s’empassaren una tortuga seria prou complicat ja que no estan toves com altres animals. Perquè clar, elles s’empassen els animals tot d’una!!!!

Van veure que els animals allí estan molt ben cuidats i que ara molts estan hibernant. No obstant, vam veure molts tipus d’animals.

Ah! Després de fer-nos una xerrada i ensenyar-nos una closca gran de tortuga, que vam poder tocar, ens van regalar una pell de serp. La tenim a l’escola!!!!!!! És increïble!!!!!

Vam aprendre moltes coses, entre elles que la closca per a les tortugues és com les seves costelles, com les nostres però evolucionades durant milions d’anys fins formar la closca que avui coneixem.

VEURE FOTOS!

Gràcies per llegir-nos! Seguirem publicant novetats!

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.